Besætningen på Atlas

Ombord på Atlas er vi en lille familie på fire - Savannah, Mellie, Julie og Thomas.

Savannah startede turen kun 4½ måned gammel og må jo "bare" følge mor og far i deres drømme til lands, til vands og i luften. (Indtil videre:-)

Hun var kun en lille "spunk" da vi kiggede på vores første "drømmebåd" i Florida. Spunkkvalme, varme, søsyge, fugtighed - nej det var ikke et godt grundlag for store beslutninger og vi fløj hjem igen uden båd.
Halvanden måned inden Savannah "poppede" ud, prøvesejlede vi Atlas for første gang i Frankrig. Det var lige i sidste øjeblik, for hos flyselskabet kiggede de og spurgte hvor lang tid der var igen. Otte uger skyndte vi os at sige, for vi kunne pludselig ikke huske om det var 6 eller 4 uger, der var grænsen. Men det lykkedes os at komme afsted og købe vores "drømmebåd".

Fødselsdag: 1. maj 2008

Mellie kom med hjem efter en tur til Brasilien - lillebitte hjælpeløs hittehund, som lige kunne være i rygsækken. Nu er hun blevet skibshund - helt ufrivilligt, men trives efterhånden ombord.

Fødselsdag: 1. august 2004 (sådan ca.)

Thomas og Julie
Vi havde begge en drøm om at sejle jorden rundt, så fik vi pludselig en drøm om at sejle jorden rundt med hund og baby :-)

Fødselsdage: Thomas: 7. april 1973, Julie 2. december 1972

 

Vessel name: Atlas, Call sign: XPD9037, MSSI number: MMSI21901218.